Θεσσαλονίκη: +(30) 2310252733   |  Βέροια: +(30) 2331022590

follow us:

Ιωάννης Φραγκάκης

Φραγκάκης Ιωάννης

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ - ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

Email: info@mediderma.gr
Θεσσαλονίκη: +(30) 2310252733
Βέροια: +(30) 2331022590

Τα πρώτα σημάδια γήρανσης εμφανίζονται στα είκοσι μας όταν  και ξεκινάει η βιολογική γήρανση. Τα πιο αδύναμα σημεία του προσώπου , αυτά που κοινώς “σπάνε πρώτα”, είναι η περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλη, ακολουθεί η χαλάρωση του περιγράμματος του προσώπου εξαιτίας της απώλειας του κολλαγόνου με την πάροδο των ετών. Σήμερα η κοσμετολογία παρέχει πλείστους τρόπους διόρθωσης αυτής της φθοράς. Με υλικά τελευταίας τεχνολογίας  και  τεχνικές που εφαρμόζονται σε παγκόσμιο επίπεδο, πλέον είναι περισσότερο προσιτό από ποτέ να διατηρήσουμε την εικόνα του προσώπου μας στο πέρασμα των ετών χωρίς να αλλοιωθούν τα φυσικά χαρακτηριστικά μας  και σε κάθε περίπτωση χωρίς να αποξενωθεί η εικόνα μας από  την όψη που γνωρίζουμε στον καθρέφτη μας. Η πολυετή εμπειρία του Δρ. Φραγκάκη, η αγάπη του για το δέρμα αλλά και ο σεβασμός με τον οποίο αντιμετωπίζει τους ασθενείς – πελάτες του, αποτελεί την μέγιστη εγγύηση για ένα αποτέλεσμα φυσικό και συμβατό με την ηλικία και την εικόνα που επιθυμούμε να αντικρίζουμε στον καθρέφτη μας με το πέρασμα των ετών. Η εμπειρία του στις εφαρμογές ενέσιμων θεραπειών – και όχι μόνο – αποτελεί εχέγγυο για ένα πετυχημένο αποτέλεσμα αντάξιο των απαιτήσεων  κάθε σύγχρονου ανθρώπου , χαρίζοντας συγχρόνως και την σιγουριά που παρέχει ένας ιατρός με χιλιάδες εφαρμογές στο ενεργητικό του.

Οι περισσότερες άνθρωποι  επικεντρώνονται κατά βάση στη φροντίδα του προσώπου τους θεωρώντας πως αυτό και μόνο  αρκεί για να φαίνονται νεότεροι για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα.  Υπάρχουν όμως και άλλα μέρη του σώματος, πέρα από το πρόσωπο, που μπορούν να αποκαλύψουν την ηλικία  και  επομένως χρειάζονται  φροντίδα για να διατηρηθούν στον χρόνο όσο το δυνατόν καλύτερα.

Οφείλουμε να ξεκινήσουμε από την εξής παραδοχή, το τέλειο και υγιές σώμα για τον κάθε άνθρωπο δεν είναι αυτό που προωθείται από τα κοινωνικά δίκτυα τα τελευταία χρόνια. Το τέλειο σώμα του κάθε ανθρώπου είναι η καλύτερη εκδοχή του με βάση τις γενετικές προδιαγραφές και τον τρόπο ζωής που ακολουθεί.  Αυτό, λοιπόν, το τέλειο σώμα για τον κάθε έναν μας  πρέπει να είναι ο στόχος μας. Στην ανάδειξή του, η κοσμετολογία παρέχει πολλές διορθωτικές θεραπείες αλλά και θεραπείες συντήρησής του. Το ιατρείο του Δρ. Φραγκάκη παρέχει τις καλύτερες δυνατές συμβουλές και εφαρμογές για να πετύχετε την καλύτερη δυνατή εκδοχή του σώματός σας. Εξειδικευμένες θεραπείες, ενέσιμες και μη, για όλα τα μέρη του σώματος, με την εμπειρία και την ασφάλεια που παρέχει η πολυετή εμπειρία του Δρ. Φραγκάκη είναι ικανές να αποκαλύψουν τη καλύτερη εκδοχή του σώματός σας, πάντα με σεβασμό στο δέρμα σας, στην εικόνα σας και στην προσωπικότητά σας. 

Σύγχρονο Δερματολογικό Ιατρείο με σκοπό την παροχή Κλινικών και Αισθητικών Υπηρεσιών.

Email: info@mediderma.gr
Θεσσαλονίκη: +(30) 2310252733
Βέροια: +(30) 2331022590