Θεσσαλονίκη: +(30) 2310252733   |  Βέροια: +(30) 2331022590

follow us:

ΒΟΤΟΧ – Βουτιλινική Τοξίνη

ΒΟΤΟΧ

Ο Δρ. Φραγκάκης απαντά σε όλα όσα θέλετε να μάθετε για το ΒΟΤΟΧ.

Το botox ή βουτυλινικη τοξινη είναι μια Τεχνιτα παραγωμενη φυσικη πρωτείνη από το βακτήριο Clostridium Botulinum. Με πολύ μικρες χορηγούμενες δόσεις του φαρμάκου ( με τις πολύ μικρές σύριγγες ινσουλίνης) ενδομυικα αναστέλλουμε την μετάδοση του νευρικού ερεθίσματος και έτσι ο μυς χαλαρώνει και δεν συσπάται.

Η ελάττωση ή και κατάργηση της έντονης μυϊκής σύσπασης με τη χρήση του Βοτοx έχει ως αποτέλεσμα την αισθητή μείωση των το πρόσωπο δείχνει να είναι φρέσκο και ξεκούραστο. Η δόση προσαρμοζεται ανάλογα με τον τύπο των ρυτίδων, του κάθε προσώπου ναι την εντοπισης τους.

Ετσι οι ρυτίδες που δημιουργούνται ανάλογα με την εκφραστικότητα του κάθε ανθρώπου παυουν να υπάρχουν. Οι ρυτίδες του μετώπου αρνησης η συνωφριωσης ),του ποδιού της χηνας όταν χαμογελάμε αλλά και γενικά ολες οι ρυτίδες δυναμικές εξαλείφονται ταυτόχρονα ειτουργεί και προληπτικά όταν γίνεται σε μικρότερες ηλικίες γιατί δεν επιτρέπει στο πρόσωπο να σχηματίσει ρυτίδες ηρεμίας με αποτέλεσμα να επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης.

 

Ο χρόνος που διαρκεί η θεραπεία με botox είναι 6 με 8 μήνες
Η διάρκεια εφαρμογής αυτού είναι 15-20λεπτα

Κριτικές ασθενών μας

”Άριστος επιστήμονας, εξαιρετικό επίπεδο γνώσεων! Προσιτός, τον εμπιστεύομαι απόλυτα!”

ntina kotanidou

Review From Google
”Εξαιρετικός επιστήμονας, και άνθρωπος με γνώση του αντικειμένου του και αποτελέσματα σε ότι μου έχει κάνει. Σας ευχαριστώ πολύ”

Chrisanthos Kaimenakis

Review From Google
”Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος με μεγάλο εύρος γνώσεων και εξειδίκευση τόσο στη δερματοχειρουργική όσο και στην αισθητική ιατρική.”

Eirini Kokolaki

Review From Google
”Called same day and immediately helped me to see him for consultation. Very kind and knowledgeable. Speaks good English. Thank you.”

Eteri Gaia

Review From Google

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Σύγχρονο Δερματολογικό Ιατρείο με σκοπό την παροχή Κλινικών και Αισθητικών Υπηρεσιών.

Email: info@mediderma.gr
Θεσσαλονίκη: +(30) 2310252733
Βέροια: +(30) 2331022590