Θεσσαλονίκη: +(30) 2310252733   |  Βέροια: +(30) 2331022590

follow us:

Ευρυαγγείες Σώματος

Ευρυαγγείες Σώματος

Ο Δρ. Φραγκάκης απαντά σε όλα όσα θέλετε να μάθετε για τις Ευρυαγγείες Σώματος.

οι ευρυαγγείες είναι διεσταλμένα μπλε ή κόκκινα μικρά αγγεία του δέρματος που διακρίνονται κάτω από την επιδερμίδα. Αποτελούν κυρίως αισθητικό πρόβλημα αλλά συμβαίνει σε μερικά άτομα να προκαλούν συμπτώματα όπως βάρος ή κάψιμο.

Η σκληρό θεραπεία συνιστάται για ευρυαγγείες, αραχνοειδή συµπλέγµατα και µικρούς κιρσούς και γίνεται στο ιατρείο χωρίς αναισθησία. Πραγµατοποιείται µε την έγχυση ειδικού σκληρυντικού υγρού σε συνδυασμό με μία σύγχρονη τεχνική, τη διαφανοσκόπηση (transillumination). Με τη διαφανοσκόπηση φωτίζεται ομοιόμορφα η περιοχή κάτω από το δέρμα και οι παθολογικές φλέβες εντοπίζονται με μεγάλη ακρίβεια. Η σκληρυντική ουσία προκαλεί το κλείσιμο των ευρυαγγειών που με τη σειρά τους απορροφούνται σταδιακά από τον ίδιο τον οργανισμό.

πραγματοποιείται με πολύ μικρές βελόνες ώστε η θεραπεία να μην είναι επώδυνη. Σε περίπτωση ιδιαίτερης ευαισθησίας στον πόνο μπορεί να εφαρμοστεί αναισθητική κρέμα τοπικά, λίγη ώρα πριν.

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το μέγεθος και το βάθος των ευρυαγγειών. Συνήθως απαιτούνται αρχικά μερικές συνεδρίες και στη συνέχεια μία ή δύο συμπληρωματικές συνεδρίες τον χρόνο για συντήρηση, εφόσον εμφανιστούν νέες ευρυαγγείες.

Η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 30 λεπτά και αμέσως μετά μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Μετά από κάθε συνεδρία ίσως να χρειαστεί να φορέσετε έναν ελαστικό επίδεσμο για λίγες ώρες ώστε να ασκηθεί πίεση στις φλέβες που απορρόφησαν τη θερμική ενέργεια η την σκληρυντική ουσία. Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να εμφανιστεί τοπική ερυθρότητα ή εκχυμώσεις γύρω από την περιοχή της εφαρμογής που διαρκούν από μερικές ώρες έως λίγες ημέρες.

 

Κριτικές ασθενών μας

”Άριστος επιστήμονας, εξαιρετικό επίπεδο γνώσεων! Προσιτός, τον εμπιστεύομαι απόλυτα!”

ntina kotanidou

Review From Google
”Εξαιρετικός επιστήμονας, και άνθρωπος με γνώση του αντικειμένου του και αποτελέσματα σε ότι μου έχει κάνει. Σας ευχαριστώ πολύ”

Chrisanthos Kaimenakis

Review From Google
”Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος με μεγάλο εύρος γνώσεων και εξειδίκευση τόσο στη δερματοχειρουργική όσο και στην αισθητική ιατρική.”

Eirini Kokolaki

Review From Google
”Called same day and immediately helped me to see him for consultation. Very kind and knowledgeable. Speaks good English. Thank you.”

Eteri Gaia

Review From Google

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Σύγχρονο Δερματολογικό Ιατρείο με σκοπό την παροχή Κλινικών και Αισθητικών Υπηρεσιών.

Email: info@mediderma.gr
Θεσσαλονίκη: +(30) 2310252733
Βέροια: +(30) 2331022590